Πώς να κάνετε μια επιστροφή ή αλλαγή

Η διεύθυνση επιστροφής είναι :

Παπαποστόλου 27,

Χαλκίδα, Εύβοια 34100

Τ:+30 22210 87401

Για οποιαδήποτε απορία έχετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πώς να ακυρώσετε την παραγγελία σας

Η ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει μόνο εφόσον δεν έχει αποσταλεί ακόμα. Εάν επιθυμείτε να προβείτε σε ακύρωση της παραγγελίας σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail. Εάν η παραγγελία σας δεν έχει σταλεί, θα την ακυρώσουμε και θα επιστρέψουμε τα χρήματα σας πίσω.

Επιστροφή χρημάτων

Οι επιστροφές γίνονται αμέσως μόλις παραληφθούν και ελεγχθούν τα προϊόντα (εντός 5 εργάσιμων ημερών). Οι επιστροφές γίνονται μόνο στην πιστωτική σας κάρτα, στο λογαριασμό PayPal ή στον τραπεζικό λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή της παραγγελίας σας. Ο χρόνος επεξεργασίας ποικίλλει ανάλογα με την τράπεζα και τον τύπο της πιστωτικής κάρτας. Εάν η πληρωμή πραγματοποιήθηκε με μετρητά, το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί σε λογαριασμό τον οποίο θα υποδείξει ο πελάτης.

Ελαττωματικά προϊόντα

Στόχος μας είναι κάθε προϊόν να φτάνει στα χέρια σας σε άριστη κατάσταση και ελπίζουμε πάντα να είστε ευχαριστημένοι με τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σε περίπτωση που λάβετε ένα προϊόν σε ελαττωματική κατάσταση ή εάν δεν ταιριάζει με την εμφάνιση στην ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@naiolibags.com. Σε περίπτωση που η εταιρεία μας είναι υπεύθυνη για οποιοδήποτε ελαττωματικό προϊόν, θα φροντίσουμε να αντικαταστήσουμε άμεσα το προϊόν σας ή να προβούμε σε πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος.