Μπορείτε να προβείτε σε παραγγελία ακολουθώντας τα επόμενα βήματα:

Ελέγξτε τα χαρακτηριστικά και την περιγραφή του προϊόντος (χρώμα, διαστάσεις).

Αφού επιλέξετε το προϊόν που επιθυμείτε πατήστεΠροσθήκη στο καλάθι. Για περισσότερα προϊόντα ακολουθήστε την ίδια διαδικασία.

Για να δείτε το καλάθι σας ή για να προχωρήσετε σε αγορά πατήστε ΚΑΛΑΘΙ.

Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας πατήστε ΤΑΜΕΙΟ. Αν δεν είστε μέλος, συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία ενώ αν είστε μέλος τα στοιχεία σας θα συμπληρωθούν αυτόματα.

Στη συνέχεια θα πρέπει να επιλέξετε τη μέθοδο πληρωμής και αποστολής που επιθυμείτε.

Για την αποστολή και παράδοση των αγορών σας, συνεργαζόμαστε με αναγνωρισμένες εταιρείες ταχυμεταφορών.  Οι παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα γίνονται μέσω ACS courier ενώ για το εξωτερικό μέσω της DHL.  Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός.

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, στη σελίδα επιβεβαίωσης θα εμφανιστεί ο αριθμός παραγγελίας σας. Επιπλέον, η επιβεβαίωση της παραγγελίας σας με τα στοιχεία αυτής θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αν έχετε εγγραφεί ως μέλος, μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της παραγγελίας σας επιλέγοντας ‘Ο λογαριασμός μου’ και κάνοντας κλικ στο ‘Οι παραγγελίες μου’.

Τρόποι πληρωμής

Για την εξυπηρέτηση όσων θέλουν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.naiolibags.com σας προσφέρει τις ακόλουθες εναλλακτικές μεθόδους πληρωμής.

Χρησιμοποιούμε μόνο αξιόπιστες εταιρείες ταχυμεταφορών για την αποστολή των προϊόντων μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παράδοση της παραγγελίας σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@naiolibags.comή καλέστε μας στο +0030 22210 87401.

Α). Πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς που θα λάβετε αμέσως μετά την παραγγελία σας.

Το ποσό που πιστώνεται στους λογαριασμούς του ηλεκτρονικού καταστήματος NAIOLIBags πρέπει να αντιστοιχεί στην ακριβή συνολική τιμή της παραγγελίας. Οποιεσδήποτε επιπλέον τραπεζικές χρεώσεις πρέπει να καλύπτονται από τον πελάτη. Για να αποφύγετε τυχόν καθυστερήσεις, κατά την πληρωμή υποδείξτε το όνομα και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Η παραγγελία σας θα υποβληθεί σε επεξεργασία μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως 2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη διαδικασία της κάθε τράπεζας.

Β). Πληρωμή μέσω πιστωτικής, χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα NaioliBags δέχεται όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express και Diners. Δεχόμαστε επίσης πληρωμές μέσω του ψηφιακού πορτοφολίου Masterpass. Οι συναλλαγές σας υποβάλλονται σε επεξεργασία μέσω ανακατεύθυνσης προς την ασφαλή πλατφόρμα πληρωμών της υπηρεσίας Nexi e-Commerce και της Τράπεζας Alpha Bank. Το ηλεκτρονικό κατάστημα NaioliBags έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσει τις συναλλαγές σας μέσω των καρτών σαν και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών υπόκεινται σε ελέγχους επικύρωσης.

Γ). Πληρωμή με PayPal

Το onlineκατάστημα NaioliBagsδέχεται πληρωμές PayPal.

Δ). Αντικαταβολή (μόνο για Ελλάδα)

Η υπηρεσία της αντικαταβολής εγγυάται την πληρωμή των αγαθών σας κατά την παράδοση. Πληρώστε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας, όταν σαν παραδοθεί από την ACSCourier, στη διεύθυνση παράδοσης την οποία καταχωρήσατε. Αυτή η μέθοδος πληρωμής είναι διαθέσιμη μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας.

Online εξυπηρέτηση πελατών

Για οποιαδήποτε απορία έχετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα μέσα:

Στείλτε μας e-mailστο :info@naiolibags.com

ή

καλέστε μας στο: +30 22210 87401

NaioliHandcrafted: OnlineΕξυπηρέτηση Πελατών

Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:00-16:00 +2GMT