Τώρα που έχετε την όμορφη νέα σας δερμάτινη τσάντα, το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να την φροντίσετε με τέτοιο τρόπο ώστε να την απολαύσετε για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Οι τσάντες και τα αξεσουάρ NAIOLIκατασκευάζονται από δέρματα υψηλής ποιότητας τα οποία αποκτούν πολύ καλύτερη όψη με το πέρασμα του χρόνου. Οποιεσδήποτε τονικές διαφορές ή στίγματα στην επιφάνεια του δέρματος αποτελούν φυσικά χαρακτηριστικά και δε πρέπει να θεωρούνται ατέλειες.

Καθημερινή φροντίδα της δερμάτινης τσάντας

Πώς να φυλάξετε την δερμάτινη τσάντα σας

Ακόμη και όταν δε χρησιμοποιείτε την δερμάτινη τσάντα σας, είναι σημαντικό να την φροντίζετε. Ο σωστός τρόπος φύλαξης μπορεί να παρατείνει την διάρκεια ζωής της τσάντας σας. Για το λόγο αυτό τοποθετήστε την τσάντα σας στην υφασμάτινη θήκη αποθήκευσης NAIOLIκαι γεμίστε τη με λεπτό χαρτί ή bubblewrap (μη χρησιμοποιείτε ποτέ εφημερίδα). Επιπλέον, για να διατηρηθεί το σχήμα της τσάντας, μην την αποθηκεύετε σε περιβάλλον με υψηλές θερμοκρασίες ή με υγρασία. Φυλάσσετέ την μόνο όπου μπορεί να αναπνεύσει (μην την αποθηκεύετε ποτέ σε πλαστική σακούλα).

Η σωστή φροντίδα και χρήση μπορεί να κάνει την τσάντα σας να κρατήσει για δεκαετίες.