Παράδοση και Αποστολή

Για την παράδοση των αγορών σας, συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες εταιρείες ταχυμεταφορών. Οι παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιούνται από την ACSC courierκαι την DHL για τις χώρες του εξωτερικού. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός.

Μετά την αναχώρηση από το κατάστημά μας, η παράδοση πραγματοποιείται σε:

Πληροφορίεςεπιστροφών:

Όσον αφορά το προς αποστολή προϊόν, θα ενημερωθείτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τον εκτιμώμενο χρόνο κατασκευής του. Συνήθως απαιτούνται 3-5 εργάσιμες ημέρες για την κατασκευή του.

Όταν αποστείλουμε την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης της αποστολής στο οποίο θα περιλαμβάνονται και τα στοιχεία παρακολούθησης. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της παραγγελίας σας οποιαδήποτε στιγμή εισάγοντας τον αριθμό αποστολής του προϊόντος στον διαδικτυακό τόπο της εκάστοτε εταιρείας ταχυμεταφορών. Η εταιρεία μας δεν είναι υπεύθυνη για καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων λόγω καιρικών συνθηκών ή άλλων περιπτώσεων οι οποίες βρίσκονται εκτός του ελέγχου της εταιρείας μας.

Θα παραδώσουμε την παραγγελία σας στη διεύθυνση τη οποία καταχωρήσατε κατά τη διάρκεια συμπλήρωσης των προσωπικών σας στοιχείων. Είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι η διεύθυνση παράδοσης που μας δώσατε είναι σωστή και ακριβής και ότι κάποιος θα βρίσκεται στο σημείο παράδοσης για να υπογράψει και να λάβει την παραγγελία σας.

Λάβετε υπόψη ότι η αποστολή σε απομακρυσμένες τοποθεσίες ενδέχεται να διαρκέσει λίγο περισσότερο χρόνο από ό, τι αναφέρθηκε παραπάνω. Κατά την παράδοση του δέματος ίσως χρειαστεί αυτοπρόσωπη υπογραφή, συνεπώς βεβαιωθείτε ότι θα υπάρξει κάποιος στη διεύθυνση παράδοσης για να τη δεχθεί. Εάν δεν είστε παρόντες όταν παραδίδεται το δέμα σας, η εταιρεία ταχυμεταφορών θα φροντίσει να αφήσει στοιχεία επικοινωνίας ώστε να μπορείτε να επαναπρογραμματίσετε την παράδοσή του. Εάν η παραγγελία σας επιστραφεί σε εμάς επειδή ο courier ή η ταχυδρομική υπηρεσία δεν ήταν σε θέση να ολοκληρώσει την παράδοση για οποιονδήποτε λόγο, τότε είστε υπεύθυνοι (πελάτης)για τα έξοδα της νέας παράδοσης.

Χρησιμοποιούμε μόνο αξιόπιστους διεθνείς μεταφορείς για την αποστολή των προϊόντων μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παράδοση της παραγγελίας σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@naiolibags.com ή τηλεφωνήστε στο +30 22210 87401.